Termeni si conditii de utilizare

Daca utilizatorii prezentului site au varsta sub 18 ani, sunt rugati sa citeasca termenii si politicile site-ului impreuna cu parintii sau reprezentantii legali, dupa caz.

In vederea utilizarii siteului utilizatorii sunt rugati sa furnizeze date personale si date de contact, pentru crearea si configurarea unui cont personal in cadrul aplicatiei. Astfel, se recomanda ca parintii sau reprezentantii legali, dupa caz, sa fie cei care vor furniza aceste date si astfel vor avea permanent control asupra mesajelor primite si vor supraveghea modalitatea de folosire a contului respectiv de catre copil.

Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii:

  • “Termeni si conditii de utilizare a site-ului e-examen.ro reprezinta un acord incheiat intre orice persoana (denumit in continuare utilizator) care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul (denumit in continuare “serviciul”) si e-examen.ro, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului. Acest acord stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul e-examen.ro (denumit in continuare “site-ul”) ori poate utiliza in orice mod serviciul oferit prin intermediul site-ului;
  • continut: orice document aflat pe acest site precum si fragmente/portiuni ale acestor documente, indiferent sub ce forma se regasesc: text, grafica, sunet, imagine, film, programe etc.
  • utilizator: orice persoana care acceseaza acest site pentru orice motiv, inclusiv pentru a posta un continut precum si pentru a descarca, folosi, copia partial sau integral documente/fisiere care se regasesc pe acest site.
  • serviciu inseamna furnizarea catre utilizatori a accesului la date si informatii transmise de E-EXAMEN.RO si furnizorii sai prin Internet (acestia putand fi inclusiv utilizatorii), cu ajutorul acestui site, inclusiv posibilitatea de a publica continut nou pe acesta.

Acceptarea acordului

Accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a serviciului, precum si a oricarei componente a acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a acordului si a oricarei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricarei prevederi din acesta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului.

Continutul site-ului

Continutul site-ului asa cum este el definit este proprietatea E-EXAMEN.RO, in afara cazurilor in care este mentionat expres autorul. Toate lucrarile publicate pe acest site sunt protejate de “Legea dreptului de autor” si de Tratatele si acordurile internationale privind drepturile de proprietate intelectuala.

Utilizatorii pot folosi continutul site-ului exclusiv in scopuri educationale. Utilizatorilor le este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site in alte scopuri.

Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca E-EXAMEN.RO nu poate controla si nu ofera niciun fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si, desi E-EXAMEN.RO va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre E-EXAMEN.RO pe Web, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca E-EXAMEN.RO nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nicio obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

Orice includere de linkuri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre E-EXAMEN.RO a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

E-EXAMEN.RO nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, E-EXAMEN.RO nu este responsabil pentru respectarea de catre utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

Limitarea raspunderii

E-EXAMEN.RO nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile prezente in continutul furnizat de utilizatori si de aceea utilizatorul accepta ca E-EXAMEN.RO nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea acestui site.

Protectia datelor personale

Exista probabilitatea de a fi necesara solicitarea unor informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru a putea imbunatati calitatea serviciilor oferite de site, pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a tine evidenta utilizarii site-ului.

In acest sens, E-EXAMEN.RO va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele furnizate de utilizatori, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Prezentul acord constituie informare catre utilizatori ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului.

Modificarea acordului

E-EXAMEN.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice mod, oricand si oricare dintre clauzele acestui acord, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu intervenite dupa operarea modificarii reprezinta acceptarea deplina si neconditionata de catre utilizator. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului.

Legea aplicabila. Litigii

Clauzele prezentului acord sunt interpretate si executate potrivit legislatiei in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Partile convin ca in cazul unor neintelegeri privind validitatea prezentului document sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la nicio intelegere amiabila, atunci, pe baza unei instiintari scrise din partea oricarei parti catre cealalta, orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest acord sau cu utilizarea site-ului se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei in conformitate cu Regulile de procedura arbitrara ale acestei Curti. Hotararea arbitrara este definitiva si obligatorie.